Rólunk

Cégünk, a KajtArt Kft. 1991-ben családi vállalkozásként kezdte pályafutását az akkori Danubius Thermal Hotel Sárvár megbízásából. Jelenlegi, önálló formájában 2001 óta tevékenykedik.

A Sárvári Nyomda számára – ügyfélközpontú szemlélete révén – az ügyfelek és partnerek elismerése, valamint elégedettsége a legfontosabb, s ezt nemcsak elnyerni, de megtartani is szeretnénk. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatási kínálatunk bővítésére, szakmai fejlődésünkre, tervezési és kivitelezési munkáink minőségére. Kedvező árainkkal és rugalmasságunkkal kívánjuk szolgáltatásainkat az Ön számára is elérhetővé tenni.

Partnerkapcsolataink kiépítésénél kiemelten figyelünk arra, hogy csak a mi értékrendünkkel azonosulni tudó kötészetekkel, nyomdai előkészítő cégekkel szerződjünk, ezzel is egyre szélesebb körű és komplettebb szolgáltatásokat nyújtva ügyfeleink részére.

A Sárvári Nyomda a közepes és kis példányszámok nyomtatását vállalja, ezzel garantálva a rugalmas és mindenkor minőségi tervezést és kivitelezést. Cégünkre a családi működéséből fakadóan a precizitás, megfizethetőség és rugalmasság a jellemző.